Overheidscijfers.nl   -   gratis informatie voor iedereen

Feed aggregator

Kamerbrief nadere vragen wetsvoorstel maatregelen met betrekking tot de transitievergoeding

Rijksoverheid - Kamerstukken - Wed, 08/15/2018 - 16:30
Minister Koolmees (SZW) zendt de Eerste Kamer antwoorden op de gestelde vragen over de verschuldigdheid van de transitievergoeding en de mogelijkheid tot aanvragen van compensatie van de transitievergoeding voor het MKB.

Uitstel beantwoording Kamervragen over bericht 'Voeding krijgt plek in opleiding geneeskunde Amsterdam'

Rijksoverheid - Kamerstukken - Wed, 08/15/2018 - 14:43
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) meldt de Tweede Kamer dat hij vragen van de Kamerleden Sazias en Van Brenk (beiden 50PLUS) niet binnen de gebruikelijke tijd kan beantwoorden. De vragen gaan over het bericht 'Voeding krijgt plek in opleiding geneeskunde Amsterdam'.

Aanbiedingsbrief bij wijzigingsbesluit WEB in verband met het afschaffen van de cascadebekostiging

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:22
Minister Van Engelshoven (OCW) stuurt de Tweede Kamer het wijzigingsbesluit van het Uitvoeringsbesluit WEB met name in verband met het afschaffen van de cascadebekostiging. Eenzelfde brief is naar de Eerste Kamer gestuurd.

Kamerbrief over stopgezet medisch onderzoek naar twee gangbare methoden voor galwegdrainage

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:11
Minister De Jonge (VWS) informeert de Tweede Kamer over het stopgezet medisch onderzoek naar twee gangbare methoden voor galwegdrainage.

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat het onderzoek naar de groei van vliegveld Rotterdam rammelt

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:09
Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Laçin (SP). Het Kamerlid had vragen gesteld over berichtgeving dat de conclusies van de maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) voor de uitbreiding van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) rammelen.

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Onderzoek naar groei vliegveld Rotterdam rammelt’.

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:09
Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Kröger (GroenLinks). Het Kamerlid had vragen gesteld over het bericht 'Onderzoek naar groei vliegveld Rotterdam rammelt' en de werkwijze van het bureau dat de maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) heeft verricht.

Beantwoording Kamervragen over het bericht: 'Bergers: 'Verloren tijd bij aanpak fileleed''

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:08
Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Remco Dijkstra (VVD). Het Kamerlid had vragen gesteld over het bericht: 'Bergers: 'Verloren tijd bij aanpak fileleed''. Ook beantwoordt de minister vragen van het Kamerlid over het interview met de voorzitter van de Vereniging van Bergings- en Mobiliteitsspecialisten (VBM). Dit vond plaats in de Nationale Autoshow van Business Nieuws Radio (BNR Nieuwsradio) van 6 juli 2018.

Beantwoording Kamervragen over het bericht ‘Onderzoek naar groei vliegveld Rotterdam rammelt’.

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 15:07
Minister Van Nieuwenhuizen (IenW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Van Raan (PvdD). Het Kamerlid had vragen gesteld over het bericht 'Onderzoek naar groei vliegveld Rotterdam rammelt' en het rapport 'Second Opinion maatschappelijke kosten-batenanalyse ontwikkeling Rotterdam The Hague Airport'.

Kamerbrief over uitstel beantwoording schriftelijke vragen over bericht dat gemeente Bergen op Zoom intensieve contacten onderhoudt met tabaksfabrikant Philip Morris

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 13:39
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) laat de Tweede Kamer weten dat hij de schriftelijke vragen van het Kamerlid Van Gerven (SP) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. De vragen gaan over het bericht dat de gemeente Bergen op Zoom intensieve contacten onderhoudt met de tabaksfabrikant Philip Morris.

Kamerbrief verslag Informele Raad WSBVC van 19 en 20 juli te Wenen

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 10:49
Minister Koolmees (SZW) zendt de Tweede Kamer het verslag van de Informele Raad WSBVC van 19 en 20 juli te Wenen, Oostenrijk. De Eerste Kamer is een vergelijkbare brief aangeboden.

Kamerbrief nadere vragen evaluatie Wet aanpassing financieel toetsingskader

Rijksoverheid - Kamerstukken - Tue, 08/14/2018 - 10:34
Minister Koolmees (SZW) zendt de Eerste Kamer antwoorden op de nadere vragen van leden van de PVV-fractie over de evaluatie Wet aanpassing financieel toetsingskader (33.972)

Beantwoording Kamervragen over arrestatie vrouwenrechtenactivisten in Saoedi-Arabië

Rijksoverheid - Kamerstukken - Mon, 08/13/2018 - 17:22
Minister Blok (BZ) beantwoordt vragen van de Kamerleden Ploumen (PvdA), Voordewind (CU), Diks (GL), Van der Staaij (SGP), Ten Broeke (VVD), Sjoerdsma (D66) en Mulder (CDA). De vragen gaan over het bericht dat de autoriteiten in Saoedi-Arabië opnieuw 2 vrouwenrechtenactivisten hebben gearresteerd.

Pagina's

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »